Saturday, September 19, 2020
yunohost@conference.lightwitch.org
September
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
       
             
YunoHost support room | Don't ask to ask, just ask ! | Be patient and stay polite with everybody (this is a free software project ran by volunteers) | No answer? Post on the forum: https://forum.yunohost.org | This room is mirrored via Echo1 | Donate: https://liberapay.com/YunoHost

[02:29:09] <irc> <Saha|96467> Hey, this is the second time I've attempted to update Yunohost, and both times it results in the whole server going non-responsive. I can ssh in via console and it shows that all services are running, however every attempt to load a page is timing out.
[02:29:35] <irc> <Saha|96467> running yunohost service status shows everything as 'enabled' and 'running, however most of the configuration fields are showing as 'unknown'
[02:37:07] <irc> <Saha|96467> running diagnosis via command line is showing that a lot of files have been 'manually modified', but the only changes made were via the upgrade process itself.
[03:33:21] <irc> <Saha|96467> Looks like part of the upgrade killed the networking service, and caused it to reaquire a new IP. Had to fix issues on router to get sites back up.
[16:46:58] <irc> http://im.yunohost.org/paste/0bafaf14-961b-479f-8d74-24b6e32df72d
[16:50:37] <irc> <Aleks[m]> yvanq: visiblement il y a un soucis de syntaxe dans le fichier /etc/ssowat/conf.json.persistent
[16:51:10] <irc> <Aleks[m]> ugh sorry for english
[16:51:23] <irc> <Aleks[m]> for french*
[16:51:35] <irc> <Aleks[m]> it seems there's a syntax issue in file /etc/ssowat/conf.json.persistent
[17:19:31] <irc> <yvanq:matrix.org> j'ai compris qu'il y avait un problème mais je ne comprend pas comment le résoudre.
[17:22:58] <irc> <yvanq:matrix.org> La ligne 3 contient
"Auth-User": "uid",
[17:32:36] <irc> <Aleks[m]> il faudrait voir le fichier en entier :/
[17:32:59] <irc> <Aleks[m]> si tu as "Auth-User" dans ton conf.persistent, ça ressemble à une modif manuelle...
[17:44:36] <irc> <yvanq:matrix.org> je n'y ai pourtant pas touché (à part mon ancien site spip uploadé)
[17:47:12] <irc> <yvanq:matrix.org> houla, je suis à côté de mes pompes, je ne regarde pas le bon fichier, la honte, je reviens
[17:54:33] <irc> <yvanq:matrix.org> en fait, c'était la personnalisation (image de fond") qui cafouillait, résolu.
[18:15:32] <irc> <rodrigue7973> coin coin
[20:10:38] <irc> <thibtib51> Bonsoir