Friday, August 07, 2020
yunohost@conference.lightwitch.org
August
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
           
YunoHost support room | Don't ask to ask, just ask ! | Be patient and stay polite with everybody (this is a free software project ran by volunteers) | No answer? Post on the forum: https://forum.yunohost.org | This room is mirrored via Echo1 | Donate: https://liberapay.com/YunoHost

[09:31:51] <irc> <pat69> Bonjour
[09:33:42] <irc> <pat69> Plantage pendant la migration sur raspberry 3
[11:15:37] <irc> <ynhuser|44004> where can I see a list of apps that can be installed on YUNOHOST
[11:41:41] <irc> <ynhuser|44004> Answering my own question, I used the demo site as administrator and cae see a list of apps there
[11:55:49] <irc> <Flicien[m]> Bonjour ! Je viens d'installer Libreto, ça a pris plusieurs heures, il apparaît bien dans la liste des applications installées dans l'interface admin, mais il n'est pas visible sur le portail SSO, et impossible d'accéder à l'application (ça me renvoie sur le portail)
[11:56:07] <irc> <Flicien[m]> Étrange, n'est-ce pas ?
[12:12:20] <irc> <Flicien[m]> J'ai réussi à régler le problème, en lançant manuellement les dernières commandes du script d'installation, notamment :
[12:12:20] <irc> <Flicien[m]> `cp dist/config.dist.php config.php`
[12:12:20] <irc> <Flicien[m]> `ynh_app_setting_set libreto skipped_uris "/"`
[12:21:34] <irc> <Flicien[m]> Bon, à présent, j'ai ce problème : https://github.com/YunoHost-Apps/libreto_ynh/issues/2
[12:21:39] <irc> <Flicien[m]> cf libreto.informatiquelibre.fr
[13:04:25] <irc> <jeroen[m]> <yunobridge_ "<tlatsch:samisa.nohost.me> How c"> Do the upgrade with the the testing tag, as shown at the bottom of the GitHub page
[13:28:37] <irc> <tlatsch:samisa.nohost.me> > <@yunohost:matrix.org> [irc] jeroen[m]: <yunobridge_ "<tlatsch:samisa.nohost.me> How c"> Do the upgrade with the the testing tag, as shown at the bottom of the GitHub page

Installation has worked!👍
[20:30:20] <irc> <uknohwat:privacytools.io> I have tried to migrate my server, and it is failing with the following log: https://paste.yunohost.org/raw/qadomenogi
[20:30:41] <irc> <uknohwat:privacytools.io> I posted earlier, and was told I need to remove Apache2, but I do not seem to have Apache installed on my system.
[21:09:04] <irc> <uknohwat:privacytools.io> I found a folder /etc/apache2. I removed it and tried the migration again, but it failed in the same way.